A Segítőd

Kopácsi Márti vagyok. Élj könnyedén tréner, a leggyakorlatiasabbak egyike. Számok és tények hátterével rám talált a lelki út, amelyeket most összevegyítek. Tapasztalok, hibázok, örülök, leülök gondolkodni, mint mindenki más. Nem mindig volt ez így.

Hogyan váltam praktikussá és életmód tanácsadóvá?

Kisebb nagyobb érzelmi csomagokkal indultam neki a kollégiumnak, majd a szerelem meleg és hideg bugyraival megismerkedve, elkezdtem felnőtté válni. Kedvenc kérdésem segített ahhoz, hogy megértsem a történéseket, amelyet sokszor első fordulóban tragédiaként éltem meg.

Megtanultam, hogy tudom a szeretlek szót kimondani és szeretni önmagam. Megtapasztaltam az önállóvá válás, a főiskolai évek kemény világát. Az új országba való költözés is megkövetelt némi önfegyelmet és pozitív gondolkodást. Majd mostanra megtaláltam az utam és az én világom. Évek óta a tudatosság, egészség és wellness világa érdekel, melyeket folyamatosan tanulással ápoltam és a jövőben is pontosan ez a tervem.

A történetem nem ilyen rövid, sőt pikáns sztorik sora van a listán, viszont azok segítettek ahhoz, hogy megálljam a helyem a nehéz helyzetekben és motiválni tudjam barátaim és mindenkit, aki hozzám fordul.

Mit jelent az Élj könnyedén tréner fogalma? Miben tudok segíteni neked?

Abban tudok segíteni neked, hogy visszatalálj a saját természetes egyensúlyodhoz, hogy visszavedd az irányítást az életedben, a céloddal, a munkáddal, az egészségeddel kapcsolatban.
Segítek neked rátalálni megoldásokra, feltenni a helyes kérdést, hogy megtaláld magadban a választ, hogy jobban megismerd önmagad.
Az úton módszereket és szemléletmódokat sajátíthatsz el. Így haladunk előre együtt, okokat keresve, megoldásokat kínálva és az eredményt együtt ünnepelve.

Scroll to Top