Adatkezelés

Az Ön adatait, amelyeket a https://martakopacsi.com honlapon a regisztrációk után Ön megadott, csak és kizárólag az oldalt üzemeltető magánszemély, Kopácsi Márta kezeli az alábbiakban összefoglalt szabályzata szerint:

1) Az adatok származása, típusai, és az adatkezelés célja:

Az oldalon két féle forrásból származó adatot kezelünk: A jelentkezéseket az egyes konzultációkra, szolgáltatásokra, valamint a videósorozatra való feliratkozást.

2) Az adat-gyűjtés elvei:

A https://martakopacsi.com oldalon a regisztráció és adatmegadás mind önkéntes. Csak olyan adatot kell megadniuk – a látogatóknak – amik az együttműködés, és a kért szolgáltatás teljesítésének szempontjából elengedhetetlenek, és arra alkalmasak.

3) Az adatkezelés helye és időtartama:

Az adatkezelés Kopácsi Márta által használt szerveren történik.A regisztrált adatokat a következőképpen és ideig tároljuk:
– az adatokat a saját szerveren addig tároljuk, amíg a feliratkozó le nem iratkozik, vagy a szolgáltatás ideje véget nem ér.
– A felhasználói adatokat pedig 5 évig őrizzük meg, kivéve azokat az eseteket, amikor maga a felhasználó kívánja törölni az adatait a rendszerből.A szerveren található információkat Kopácsi Mártán kívül csak a web-programozást végző vállalkozó láthatja. Más, harmadik személy nem férhet azokhoz hozzájuk.

4) Az adattovábbítások:

A felhasználó adatait az automata programozott rendszerben tároljuk. Az adatokat nem továbbítjuk más félnek.

5) Az adatbiztonság kérdései:

Az adatok, melyeket a regisztrálók megadnak, nem nyilvánosak.

6) Az adatok törlése, megsemmisítése: 

A felhasználók adatait automatikusan – amennyiben nem történt azóta újabb feliratkozás ingyenes tartalmakra – töröljük 5 év múltán. Ez időn belül pedig a felhasználó kérésére töröljük az adatokat. Ekkor az adatok inaktívvá válnak, majd bekerülnek „inaktívan” egy mentett, archivált tárhelyre, és ezzel együtt az aktív adattárból törlődnek.

7) Adatvédelmi jogorvoslati lehetőségek:

Amennyiben Ön úgy érzi, hogy adatait jogosulatlanul kezeltük, és emiatt hátránya, vagy kára keletkezett, kérjük, először keressen fel minket az alábbi elérhetőségeken:

Tel: +356/77 621742
E-mail: hello@martakopacsi.com

Scroll to Top